Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Jizdan: toţi poliţiştii răniţi duminică au fost loviţi cu pietre

© Sputnik / Miroslav RotariПротест 24 апреля 2016 protest poliție
Протест 24 апреля 2016 protest poliție - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Un număr de 17 poliţiştilor au fost răniţi în Duminica Floriilor, în timpul protestelor organizate de Platforma DA, a anunţat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

CHIŞINĂU, 25 apr – Sputnik. Alexandru Jizdan a anunţat luni dimineaţă că cei 17 poliţişti răniţi duminică în timpul protestelor organizate de Platforma DA au fost loviţi cu pietre. El a mai precizat că protestatarii nu au avut de suferit.

Протест 24 апреля 2016 protest poliție - Sputnik Moldova
Consecințele protestelor Platformei DA: 16 persoane au fost rănite

„Toţi poliţiştii care au avut de suferit duminică s-au ales cu răni provocate de pietre, aruncate de către protestatari”, a declarat Alexandru Juzdan la ieşirea din spitalul Ministerului Afacerilor Interne, unde demnitarul i-a vizitat pe poliţiştii internaţi duminică.

Ministrul a mai menţionat că este îngrijorător faptul că cei care vin să protesteze acţionează atât de violent.

Totodată, ministrul a spus că până la Paşti toţi colaboratorii MAI care sunt internaţi din cauza rănilor ce le-au fost provocate duminică vor fi externaţi şi vor fi de sărbători alături de familiile lor.

Fluxul de știri
0