Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un poliţist a fost rănit în timpul protestelor Platformei DA

© Sputnik / Miroslav RotariПротест 24 апреля 2016 protest poliție
Протест 24 апреля 2016 protest poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Un poliţist a fost rănit în timpul protestelor violenţe organizate duminică de Platforma „Demnitate şi Adevăr”.

CHIŞINĂU, 24 apr – Sputnik. Un poliţist a fost rănit în timpul protestelor organizate, duminică, de Platforma „Demnitate şi Adevăr”, a declarat pentru Sputnik Tamara Procopii, ofiţerul de presă al Inspectoratului General de Poliţie (IGP).

„În acest moment avem informaţia că un poliţist a fost rănit în timpul îmbrâncelilor. Victima a fost spitalizată”, a declarat Procopii.

Cât despre reţinerea provocatorilor, ofiţerul de presă al IGP a comunicat agenţiei că un grup operativ lucrează la faţa locului.

„Ulterior, va fi prezentată toată informaţia. Poliţia menţine situaţia sub control”, a declarat Procopii.  

Протест 24 апреля 2016 protest poliție - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Protestatarii agresivi au atacat poliţiştii

Manifestanţii au atacat cordonul de poliţişti pe bulevardul Ştefan cel Mare la intersecţia cu strada Bulgară. Grupul agresiv de protestatari a împins şi lovit poliţiştii, încercând să înainteze spre casa unde locuieşte democratul Vladimir Plahotniuc. După ce au fost suplimentate, forţele de ordine au stopat înaintarea manifestanţilor pe strada Bulgară.

O parte dintre protestatari au ajuns sediul Global Business Center de pe strada Dimitrie Cantemir. Unul din organizatorii protestului, Nicolae Josan, a îndemnat protestatarii dacă au asupra lor ouă să le arunce în direcţia sediului GBC. Camerele de luat vederi au surprins deja unii manifestanţi care au aruncat cu ouă în cordoanele de poliţişti.

Acţiunea de protest este organizată de opoziţia extraparlamentară de dreapta Platforma „Demnitate şi Adevăr”.

Fluxul de știri
0