Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tuleanțev: fiecare veteran din RM va primi un ajutor de Ziua Victoriei

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaВетераны на Красной площади перед началом парада
Ветераны на Красной площади перед началом парада - Sputnik Moldova
Abonare
Veteranii MRPAP , care locuiesc în Moldova, vor primi un ajutor de Ziua Victoriei de la organizațiile obștești din ţară.

CHIȘINĂU, 22 apr — Sputnik. Toți veteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei din Moldova vor primi un ajutor din partea organizațiilor obștești, a informat vineri președintele Consiliului Obștesc "Pentru Patrie", Igori Tuleanțev, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la Agenţia de ştiri şi radio Sputnik Moldova.

"În acest an, noi vom reduce numărul de manifestații publice și vom majora ajutorul concret acordat fiecărui veteran, pentru că au mai rămas foarte puțini. Fiecare veteran va primi ceea de ce are nevoie. Este vorba de produse și ajutor material", a spus Tuleanțev.

În prezent, în Moldova locuiesc mai puțin de o mie și jumătate de veterani. Deja nu se mai află printre cei vii nici un veteran decorat cu ordinul Erou al Uniunii Sovietice.

Fluxul de știri
0