Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alertă de călătorie în Polonia pentru moldoveni

© studytoeu.comPolonia, oraşul Poznan, catedrala
Polonia, oraşul Poznan, catedrala - Sputnik Moldova
Abonare
În perioada 2-31 iulie, autorităţile poloneze vor introduce controale la frontierele interne Schengen, precum și în porturi și aeroporturi.

CHIŞINĂU, 22 apr – Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene atenţionează cetăţenii Republicii Moldova care intenţionează să călătorească în Polonia asupra faptului că autorităţile poloneze urmează să reintroducă, în perioada 2–31 iulie, controale la frontierele interne Schengen, precum și în porturi și aeroporturi.

„Măsura a fost adoptată în contextul găzduirii de către Polonia a Summit-ului NATO în perioada 8 – 9 iulie şi a Zilelor Mondiale ale Tineretului Bisericii Romano-Catolice în perioada 25 – 31 iulie”, potrivit MAEIE.

Pentru a trece controlul, călătorii din Republica Moldova vor trebui să posede un pașaport valabil și, după caz, un document care să confirme dreptul lor de a intra în Polonia.

MAEIE recomandă cetăţenilor moldoveni care doresc să călătorească în Polonia în perioada menţionată să se asigure că deţin asupra lor toate documentele necesare.

Fluxul de știri
0