Un cuplu a organizat bordel în centrul capitalei (VIDEO)

© igp.gov.mdBordel
Bordel - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit poliției, timp de patru luni de zile un cuplu, două persoane cu vârste de 22 și 27 de ani, suspectate de proxenetism, întrețineau în centrul capitalei un bordel de lux.

CHIȘINĂU, 21 apr — Sputnik. Timp de patru luni de zile, angajații Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Procuratura Generală a Republicii Moldova au documentat două persoane, cu vârste de 22 și 27 de ani, locutori ai municipiului Chișinău, suspectate de proxenetism.

Cuplul creaseră o rețea de proxenetism cu prestarea serviciilor sexuale într-o locuință din Chișinău pe care au transformat-o în bordel.

„Pentru a-și pune afacerea pe roate, suspecții publicau anunțuri pe site-uri și rețele de socializare”, se menționează în informația publicată pe site-ul Inspectoratului General de Poliție(IGP).

Frau - Sputnik Moldova
Zi neagră pentru clienţii prostituatelor. Iată ce a decis Parlamentul

Totodată, prin diverse promisiuni și abuz de poziție de vulnerabilitate, recrutau mai multe tinere de la 19 la 25 de ani, majoritatea din ele, fiind din zonele rurale ale țării. Acestea, erau „vândute" clienților cu 1000 de lei pe oră (aproximativ 45 de euro), pentru prestarea masajului erotic și serviciilor intime.

Tinerele erau adăpostite într-o casă de toleranță, amenajată într-un imobil de lux din centrul capitalei, unde prestau servicii sexuale conform aranjamentelor proxeneților. Pentru serviciile oferite, suspecții le promiteau tinerilor 50% din suma primită din partea clienților.

IGP informează despre arestarea acestui cuplu pentru o perioadă de 30 de zile, perioadă în care se vor afla în izolatorul de detenție provizorie din cadrul Departamentului de Poliție a municipiului Chișinău.

Actualmente, poliția a identificat 6 tinere care au fost determinate să presteze servicii sexuale.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliul suspecților au fost ridicate agende cu evidența activității infracționale, un pistol pneumatic dar și o cantitate impunătoare de bijuterii din aur și pietre prețioase.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. art. 220 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de „Proxenetism" se pedepsesc cu închisoarea de la 5 la 10 ani.

Fluxul de știri
0