Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Troleibuzele şi taximetrele ucigaşe de pe străzile Chişinăului

© Sputnik / Евгений ПанасенкоОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Abonare
De la începutul acestui an, zeci de persoane au fost rănite, iar două au murit în accidentele rutiere cu implicarea troleibuzelor şi taximetrelor pe străzile capitalei.

CHIŞINĂU, 20 apr – Sputnik. De la începutul acestui an, în ţară s-au produs nouă accidente rutiere cu implicarea troleibuzelor. Potrivit datelor Inspectoratului Naţional de Patrulare (INP), în accidentele cu implicarea troleibuzelor au fost traumatizate 10 persoane. 

Авария - Sputnik Moldova
Accidente
Un bărbat a decedat la Chişinău în urma unui accident rutier

De asemenea, în primele trei luni ale acestui an, din cauza taximetrelor s-au produs şapte accidente rutiere în care au murit doi oameni, iar 19 au fost rănite.

În condiţiile create, inspectorii de patrulare au mers în parcurile de troleibuze şi de taxi din capitală unde au discutat cu conducătorii auto şi cu persoanele responsabile despre starea tehnică a unităţilor de transport.

Agenţii de circulaţie au prezentat informaţii privind starea accidentară din ţară şi în special în municipiul Chişinău, precum şi situaţia accidentară cu implicarea transportului de călători şi cauzele comiterii accidentelor rutiere.

Angajaţii INP au declarat că cele mai dese încălcări comise de şoferii de troleibuze şi taxi sunt oprirea pentru îmbarcarea şi debarcarea în afara staţiilor şi în locuri interzise, pornirea de pe loc cu uşile deschise, ceea ce a dus la căderea pasagerilor din troleibuze. 

Fluxul de știri
0