Bivolaru: ofertă excepțională de la ruși pentru Gheorghe Hagi

© Photo : ProSportGheorghe Hagi
Gheorghe Hagi - Sputnik Moldova
Abonare
Directorul general al clubului „Viitorul", Cristian Bivolaru, a spus că rușii îşi doresc să formeze o echipă capabilă să cucerească titlul peste două sezoane, scrie ProSport.

CHIȘINĂU, 19 apr — Sputnik. „Regele" fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, ar avea o ofertă „excepțională" din punct de vedere financiar de la clubul rusesc Rubin Kazan, a declarat directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, pentru ProSport.

„Este oferta de la Rubin Kazan, despre care s-a mai vorbit şi ar însemna un proiect pe termen lung, în condiţii excepţionale", a menționat el.

Clubul Rubin Kazan din Federația Rusă va marca în 2018 60 de ani de la fondare și vrea să cucerească titlul de campioană, motiv pentru care este gata să investească mult pentru a-l obține, așa cum a mai făcut-o de două ori anterior.

Oferta inițială făcută lui Hagi includea inclusiv investiții în Academia de fotbal a patronului de la clubul Viitorul.

"Sunt lucruri care s-au discutat de aproape un an, cel puţin din vară. Există oferte concrete, există negocieri, dar nu o să plece niciodată fără să lase lucrurile foarte bine aşezate la echipă şi la Academie", a spus Bivolaru.

Directorul general al clubului „Viitorul" a mai precizat că Hagi mai are încă o ofertă de a antrena un club important din Turcia.

Fluxul de știri
0