Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chirtoacă a măsurat nivelul duhorii din Chişinău

© Sputnik / Мирослав РотарьДорин Киртоакэ Dorin Chirtoaca
Дорин Киртоакэ Dorin Chirtoaca - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul capitalei neagă că în Chişinău a revenit mirosul urât de la Staţia de epurare şi afirmă că acesta este în limitele normale.

CHIŞINĂU, 19 apr – Sputnik. Primarul Chişinăului, liberalul Dorin Chirtoacă, susţine că parametrii mirosului urât din capitală, provocat de Staţia de epurare, sunt în limitele normale.

Odată cu încălzirea vremii, în Chişinău a început să miroase urât. Duhoarea a cuprins toate cartierele capitalei, iar cel mai mult sectoarele Ciocana şi Botanica. Miasmele ajung însă şi în centrul Chişinăului, chiar în împrejurimile sediului administraţiei locale. 

Dorin Chirtoacă Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Pe Chirtoacă l-au podidit lacrimile când a fost întrebat de nuntă

Întrebat de ce a revenit mirosul urât de la Staţia de epurare, Chirtoacă a negat cu vehemenţă că acest lucru s-ar întâmpla.

„La staţie lucrurile sunt în parametrii din ultimii cinci ani. Poate undeva mai apare ceva, dar mai puţin. Lucrurile sunt în regulă, pot fi mirosuri locale pe care le duce vântul”, a declarat Chirtoacă.

„Problema cu mirosul a fost rezolvată în proporţie de 90 la sută. Atunci când mirosul este acut, înseamnă că este o avarie la staţie. În împrejurimile staţiei mirosul este permanent”, a adăugat Chirtoacă.

Declaraţiile primarului sunt în contradicţie cu cele ale chişinăuienilor care spun că nu mai suportă mirosul urât venit de la Staţia de epurare.

 

Fluxul de știri
0