Ankara: măsurile administrative față de Sputnik sunt provizorii

Abonare
La o zi după blocarea sursei, a urmat o explicație din partea autorităților. Pagina devenit inaccesibilă pentru utilizatori în ajun, spre finalul "dialogului în direct" în cadrul căruia Vladimir Putin a dat mai multe aprecieri relațiilor ruso-turce.

CHIȘINĂU, 15 apr — Sputnik. Site-ul agenției ruse Sputnik din Turcia este blocat provizoriu, o decizie finală va fi luată de instanța de judecată, a declarat la Direcția de Telecomunicații a Turcia.

Президент РФ В.Путин участвует в работе III Медиафорума ОНФ Правда и справедливость - Sputnik Moldova
Putin despre Erdogan și Poroșenko: dacă vor să se înece, nu mai pot fi salvați

Site-ul agenției Sputnik din Turcia a fost blocat joi. Acest lucru s-a produs la câteva ore după "dialogul în direct" al președintelui Vladimir Putin, în cadrul căruia președintele a făcut un şir de declarații cu privire la relațiile ruso-turce.

Prim-vicepreședintele Comitetului Consiliului Federației pentru apărare și securitate, Evghenii Serebrennikov, a declarat că Consiliul Federației așteaptă ca MAE al Rusiei să se pronunţe cu un protest oficial împotriva închiderii site-ului agenției, această acţiune fiind ilegală. Totodată, el a îndemnat la abținere privind "luarea unor măsuri similare" în raport cu mass-media turcă din Rusia.

Fluxul de știri
0