Întâlnire de taină: un "greu" din PNL a fost scos din joc

© Sputnik / Rodion Procaoraș seară
oraș seară - Sputnik Moldova
Abonare
Nominalizarea lui Marian Munteanu a fost un plan bine gândit mai ales la nivel internațional, în contextul reconfigurării lumii geopolitice după criza economică declanșată în 2008, iar marele capete încep deja să cadă.

BUCUREŞTI, 14 Apr — Sputnik. O ședință de taină urmează să aibă loc în PNL, marea miză fiind scoaterea din vârful partidului a lui Cătălin Predoiu.

Cătălin Predoiu a refuzat să-și asume responsabilitatea de lider şi nu a vrut să candideze la Primăria București, deși partidul i-a cerut acest lucru. A fost ceea ce de fapt îsi dorea linia naționalistă a partidului, dezvăluie ştiripesurse.ro.

"În joc va reintra Teodor Atanasiu, adevăratul "păpușar" care l-a adus pe Marian Munteanu candidat la Capitală. Tras pe linie moartă în procesul de unificare, Atanasiu revine în forță și va deveni coordonatorul campaniei electorale pentru București", menţionează sursa citată.

Atanasiu va reveni astfel în prima linie a partidului. Dacă Marian Munteanu câştigă Capitala, va avea toate oportunitățile deschise. Sorin Roşca Stănescu scrie azi că PNL va deveni mult mai circumspect în raport cu spaţiul euro-atlantic şi mult mai ataşat faţă de valorile creştine şi naţionale.

"Cu certitudine, acest partid va deveni mult mai circumspect în raport cu partenerii noştri euroatlantici. Un partid cu un pronunţat caracter naţionalist. Şi mult mai dedicat valorilor creştine", a scris pe blogul său Roşca Stănescu.

Marian Munteanu a fost validat marţi seară de PNL drept candidat la Primăria Capitalei române.

Fluxul de știri
0