Putin va "dialoga în direct" cu cetăţenii ţării astăzi, începând cu 12.00

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaВладимир Путин
Владимир Путин - Sputnik Moldova
Abonare
Purtătorul de cuvânt al șefului statului rus, Dmitri Peskov, a declarat că pentru ziua de miercuri președintele FR nu a planificat activități publice, deoarece a avut de examinat un număr mare de întrebări care îi parvin pe cele mai diferite căi.

CHIȘINĂU, 14 apr — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, s-a pregătit miercuri până seara târziu pentru „dialogul în direct", solicitând informațiile necesare pentru a răspunde la întrebările adresate de cetăţenii ruşi, a declarat în fața jurnaliștilor purtătorul de cuvânt al șefului statului, Dmitri Peskov.

Dialogul direct cu populaţia ţării are loc astăzi, 14 aprilie, ora 12.00. Studioul este proiectat la fel ca anul trecut, emisia va fi asigurată de 12 camere de luat vederi, sunt prevăzute sisteme de alimentare de rezervă pentru cazurile în care ar apărea anumite disfuncţii.

„El clasifică întrebările pe blocuri de teme principale pe care le abordează cetățenii în adresările lor către președinte. El solicită operativ informația de care are nevoie şi de la subdiviziunile de experți ale administrației președintelui, și de la membrii Cabinetului de Miniștri. Cu alte cuvinte, în aceste zile toți se străduiesc să fie, cum se zice, lângă telefon, deoarece președintele are întreabări pentru toată lumea", a spus Peskov.

Mai mulți experți consideră că dialogul se va axa pe problemele interne ale Federației Ruse și dezvoltarea regiunilor țării. Aceasta deoarece Rusia se află într-o situație economică deloc ușoară, dar și pentru că se apropie alegerile în Duma de Stat.

Fluxul de știri
0