De ce copiii lui Trump nu vor vota pentru el

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaАмериканский миллиардер, телеведущий Дональд Трамп (в центре)
Американский миллиардер, телеведущий Дональд Трамп (в центре) - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul republican la prezidențialele din Statele Unite a confirmat că doi dintre copiii săi, fiica sa Ivanka, în vârstă de 34 de ani, și fiul său Eric, de 32 de ani, nu vor vota pentru el la Primaires de săptămâna viitoare din New York.

CHIȘINĂU, 13 apr — Sputnik. Miliardarul și candidatul republican la alegerile prezidențiale din America Donald Trump a confirmat că copiii săi Ivanka și Eric nu vor vota pentru el și nici nu vor merge la secția de votare. Nu pentru că vor să se abțină de la votare, dar pentru că au uitat să se înregistreze.

Jean-Claude Van Damme - Sputnik Moldova
Van Damme: Familiile Rockefeller și Rothschild nu-l vor lăsa pe Trump să câștige

Doi dintre copiii lui Donald Trump, fiica sa Ivanka, în vârstă de 34 de ani, și fiul său Eric, de 32 de ani, nu au avut timp să se înregistreze pentru Primaires care vor avea loc săptămâna viitoare la New York. Ei au ratat data limită de înregistrare, cu toate că tatăl lor și-a anunțat candidatura cu 10 luni în urmă.

„Ei nu cunoșteau regulile de înregistrare (…) Și ei se simt foarte, foarte vinovați", a explicat Trump, încercând să-i justifice, transmite Sputnik France, cu referire la FoxNews. „Dar este în regulă, eu îi înțeleg", a adăugat el.

Fiul său Donald Jr a avut timp să se înregistreze pentru a vota. Fiica sa cea mai mică Tiffany își face acum studiile la Universitatea Pennsylvania și informațiile sale de alegător nu sunt accesibile publicului. Fiul său cel mic este prea tânăr pentru a se prezenta în fața urnelor.

Prezidențialele din Statele Unite ale Americii vor avea loc pe 8 noiembrie 2016, iar al 45-lea președinte al SUA își va începe mandatul la 20 ianuarie 2017.

Fluxul de știri
0