Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poate fi şansa vieţii tale: a fost anunţat concurs pentru şefia AAP

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaCompetiţie, atletică uşoară, şansă
Competiţie, atletică uşoară, şansă - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Finanţelor a anunţat un concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Agenţiei Achiziţii Publice (AAP). Ai nevoie doar de abilităţi manageriale remarcabile, calităţi pronunţate de lider, realizări profesionale şi capacitatea de a promova parteneriate interne şi externe.

CHIŞINĂU, 7 apr – Sputnik. Ministerul Finanţelor anunţă că a iniţiat procedura de concurs în vederea identificării unei persoane inovative, cu abilităţi manageriale remarcabile, cu calităţi pronunţate de lider, cu realizări profesionale şi capacitatea de a promova parteneriate interne şi externe, pentru a fi angajat în funcţia de Director al Agenţiei Achiziţii Publice.

Ministerul Finantelor al RM - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În Moldova achiziţiile publice cu plăţi în avans au fost interzise

Condiţiile de participare la concurs sunt prezentate pe pagina de Internet a Ministerului Finanţelor.

Instituţia subliniază că scopul general al funcţiei constă în asigurarea transparenţei, implementării eficiente şi adecvate a responsabilităţilor Agenţiei şi participarea în dezvoltarea sistemului de achiziţii publice în conformitate cu standardele internaţionale recunoscute.

„Directorul va fi responsabil pentru gestionarea organizaţiei care este într-un proces de restructurare,  va dezvolta şi va crea parteneriate cu alte instituţii, întreprinderi, precum şi cu societatea civilă, de asemenea va fi responsabil pentru toate aspectele legate de funcţionarea Agenţiei Achiziţii Publice în domeniul său de activitate”, a anunţat Ministerul Finanţelor.

Termenul limită de depunere a documentelor pentru participarea la concurs  este data de 20 aprilie 2016 inclusiv.

Fluxul de știri
0