Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik Moldova, în TOP-10 cele mai populare mass-media naționale online

© Sputnik / Rodion ProcaSputnik Молдова
Sputnik Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
În mai puţin de un an de la lansare, Sputnik Moldova a ajuns pe locul 8 între primele zece surse media naţionale

CHIȘINĂU, 5 apr — Serviciul de Presă Sputnik. Portalul Agenției de știri și radio Sputnik Moldova a intrat în TOP-10 publicații sociale și politice pe internet din țară. Ratingul celor mai populare surse de știri a fost întocmit de grupul media "Rossia Segodnea" în baza indicatorilor de măsurare a audienţei online în Moldova, a compania Gemius, fiind întemeiat pe monitorizarea auditoriului de utilizatori unici din țară. Acesta a fost realizat în ianuarie-februarie 2016.

În mai puțin de un an de la momentul lansării portalului Sputnik Moldova, acesta a ocupat locul opt printre primele zece medii de informare naționale, între care lideri tradiționali ai spaţiului informaţional on-line — portalul point.md, site-urile kp.md. protv.md, unimedia.md, agora.md.

Sputnik (sputniknews.com) este o Agenţie de ştiri şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogică, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

Fluxul de știri
0