Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția a publicat imagini video cu cel care a spart automobilul lui Brânzaniuc

© facebook.com/vadim.brinzaniucАвтомобиль пресс-секретарь мэрии Кишинева Вадима Брынзанюка
Автомобиль пресс-секретарь мэрии Кишинева Вадима Брынзанюка - Sputnik Moldova
Abonare
Au fost date publicității imagini video în care apare presupusul răufăcător care a pătruns în curtea purtătorului de cuvânt al primăriei capitalei, Vadim Brânzaniuc, i-a spart mașina și i-a sustras lucrurile personale.

CHIȘINĂU, 6 apr — Sputnik. Oamenii legii continuă să-l caute pe hoțul care a spart geamul de la automobilul purtătorului de cuvânt al primăriei Chișinău, Vadim Brânzaniuc, furându-i lucrurile personale.

Poliția capitalei a reușit să stabilească că tânărul infractor a pătruns și în curțile vecine cu scopul de a se pricopsi cu bunurile aflate în automobile. Din mașina lui Brânzaniuc acesta a sustras o geantă în valoare de 800 de euro și o mapă cu documente.

© facebook.com/vadim.brinzaniucПост Вадима Брынзанюка о взломе его автомобиля
Пост Вадима Брынзанюка о взломе его автомобиля - Sputnik Moldova
Пост Вадима Брынзанюка о взломе его автомобиля

În imaginile video difuzate miercuri de poliția capitalei se vede cum suspectul studiază prin geam conținutul salonului mașinii, după care părăsește curtea sărind peste gard.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal. Infractorul riscă o amendă de la 6 la 20 mii de lei, 180 — 240 ore de muncă în folosul comunității sau privațiune de libertate pe un termen de până la patru ani.

 

Fluxul de știri
0