Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum va arăta "cartea de vizită" a Lidiei Isac la Eurovision

© архив Лидии ИсакЛидия Исак
Лидия Исак - Sputnik Moldova
Abonare
Filmările au avut loc la Chișinău și la Orheiul Vechi. Clipul video, potrivit regulilor Eurovision, va preceda evoluarea Lidiei Isac.

CHIȘINĂU, 6 apr — Sputnik. În Moldova au avut loc filmările pentru "cărtea de vizită" (POSTCARD) a interpretei Lidia Isac la Eurovision — 2016.

Lidia Isac - Sputnik Moldova
Societate
Lidia Isac are planuri mari pentru Suedia

Acestea au fost realizate de compania Camp David Film. Filmările s-au desfăşurat la Chișinău, în parcul "Valea Morilor", la observatorul astronomic al Universității Tehnice, în parcul Catedralei, dar și pe teritoriul Orheiului Vechi și a complexului turistic "Poiana Bradului".

După cum a relatat Serghei Orlov, producătorul Lidiei Isac, de "carte de vizită" are nevoie fiecare participant la Eurovision. Această înregistrare video anticipează evoluarea participantului. Subiectul trebuie să includă tot ceea ce, în opinia interpretului și a echipei, caracterizează țara pe care o prezintă.

© архив Лидии ИсакЛидия Исак
Лидия Исак  - Sputnik Moldova
Лидия Исак
Fluxul de știri
0