Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Zeci de camioane de deşeuri, ridicate de pe malul râului Bâc

© Primăria Chişinău râul Bâc река Бык
râul Bâc река Бык - Sputnik Moldova
Abonare
Administraţia publică locală din capitală a demarat o campanie de salubrizare, ce include şi lucrări de evacuare a deşeurilor de pe malurile râului Bâc.

CHIŞINĂU, 5 apr – Sputnik. Peste 700 de angajaţi ai „Termoelectrica” SA au participat recent la o acţiune de salubrizare desfăşurată pe malul râului Bâc, de unde au fost evacuate, la finele săptămânii trecute, 40 de autocamioane de deşeuri.

râul Bâc река Бык - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Declaraţie: Râul Bâc s-a transformat într-un canal de deşeuri

„Termoelectrica” precizează că lucrările de salubrizare s-au desfăşurat pe o distanţă de 1700 de metri, iar deşeurile ridicate au fost transportate şi stocate în locurile specializate.

Întreprinderea a subliniat că această campanie de salubrizare a fost anunţată de autorităţile publice locale, iar „Termoelectrica” a desfăşurat şi continuă să desfăşoare un şir de activităţi de salubrizare, amenajare şi menţinere a ordinii sanitare pe teritoriul întreprinderii şi la obiectivele din perimetrul sectorului aflat în gestiune.

Instituţia a mai precizat că prin aceste acţiuni „Termoelectrica” S.A. îşi propune să menţină ordinea sanitară şi să asigure aspectul estetic al oraşului prin creşterea gradului de îngrijire a mediului înconjurător.

Fluxul de știri
0