Hillary Clinton îşi face campanie electorală cu ajutorul homosexualilor

© Sputnik / David Khizanishvili / Trecere la banca de fotografiiОфициальный визит Госсекретаря США Хиллари Клинтон в Грузию
Официальный визит Госсекретаря США Хиллари Клинтон в Грузию - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Doi homosexuali ținându-se de mână și două lesbiene apar în videoclipul de campanie al candidatei democrate pentru președinția Statelor Unite ale Americii, Hillary Clinton.

BUCUREŞTI, 29 Mar — Sputnik. Hillary Clinton susține în videoclipul lansat anul trecut pentru campania electorală că lupta pentru egalitatea transgender nu s-a încheiat, transmite activenews.ro. 

Videoclipul de campanie al fostei senatoare Hillary Clinton continuă să șocheze lumea. Anul trecut, când şi-a anunţat intrarea în campania electorală din 2016, Clinton a lansat un videoclip în care mai mulţi homosexuali care se sărută şi câteva lesbiene susţin candidatura democratei.

"Lupta pentru egalitatea transgender nu s-a încheiat. Drepturile omului sunt drepturile homosexualilor și drepturile homosexualilor sunt drepturile omului. Oamenii gay se nasc și aparțin fiecărei societăți din lume. A fi gay nu este o invenție a occidentalilor. Este o realitate a oamenilor", spune Clinton în videoclip.

Prima Doamnă este o susținătoare a căsătoriilor între persoane de același sex încă din 2013.

Fluxul de știri
0