Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Autorităţile de la Chişinău precizează dacă sunt şi moldoveni la bordul MS181

© RIA Novosti / Наталья СеливерстоваСамолет авиакомпании Egyptair в аэропорту. Архивное фото
Самолет авиакомпании Egyptair в аэропорту. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
La ora actuală nu există informaţii exacte cu privire la prezenţa cetăţenilor moldoveni la bortul avionului MS181, care a fost deturnat marţi spre un aeroport din Cipru.

CHIŞINĂU, 29 mar – Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene verifică informaţiile despre pasagerii de la bordul avionului MS181 al companiei EgyptAir, care a fost capturat de un terorist kamikaze şi deturnat într-o altă direcţie.

Pasageri avion egiptean deturnat - Sputnik Moldova
Majoritatea pasagerilor avionului deturnat au fost eliberați

Avionul a aterizat pe aeroportul Larnaca din Cipru. Acesta zbura pe cursa Alexandria – Cairo. Presa a scris că la bort se aflau 82 de persoane.

Anterior, compania EgyptAir a confirmat faptul că avionul MS181 a fost deturnat. Căpitanul aeronavei a reuşit să informeze dispecerii din Cairo despre capturarea aeronavei şi despre schimbarea cursului spre Cipru.

Potrivit primelor informaţii făcute publice de conducerea companiei aviatice, unul dintre pasageri, ameninţând echipajul că va detona centura cu explozibil pe care o are asupra sa, a cerut schimbarea direcţiei de zbor spre aeroportul Larnaca din Cipru.

Fluxul de știri
0