Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Cipru: după negocieri, 20 de pasageri au fost eliberaţi

© Wikipedia / PaphoshotelbeachАэропорт Ларнаки, Кипр. Архивное фото
Аэропорт Ларнаки, Кипр. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
După aterizare negociatorii au obţinut eliberarea a 20 de pasageri din avionul aparţinând companiei Egyptair, capturat de un necunoscut.

CHIŞINĂU, 29 mar – Sputnik. Autorităţile aeroportului Larnaca poartă negocieri cu persoanele care au capturat avionul. Deocamdată, potrivit ministerului egiptean al aviaţiei, se ştie că ar fi vorba despre un bărbat care controlează aeronava.

Самолет авиакомпании Egyptair в аэропорту. Архивное фото - Sputnik Moldova
Avion al companiei Egyptair, deturnat de necunoscuți

Datorită negocierilor cu bărbatul care discută cu autorităţile, au fost eliberaţi circa 20 de pasageri.

Anterior, compania Egyptair a confirmat faptul că avionul MS181 a fost deturnat. Căpitanul aeronavei a reuşit să informeze dispecerii din Cairo despre capturarea aeronavei şi despre schimbarea cursului spre Cipru.

Potrivit primelor informaţii făcute publice de conducerea companiei aviatice, unul dintre pasageri, ameninţând echipajul că va detona brâul de sinucigaş pe care îl are asupra sa, a cerut schimbarea direcţiei de zbor spre aeroportul Larnaca din Cipru.

Fluxul de știri
0