Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Întâlnirea Lavrov-Kerry: detalii din culise

© Sputnik / Эдуард Песов / Accesați arhiva multimediaМинистр иностранных дел РФ Сергей Лавров и госсекретарь США Джон Керри.
Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров и госсекретарь США Джон Керри. - Sputnik Moldova
Abonare
Publicul este interesat întotdeauna de tot ceea ce se întâmplă la întrunirile diplomatice de nivel înalt, iar după întâlnirea dintre șeful diplomației ruse și celei americane această curiozitate a fost parțial satisfăcută.

CHIȘINĂU, 25 mar — Sputnik. Maria Zaharova, reprezentant oficial al MAE al Rusiei, a făcut publică o informație "secretă" despre negocierile dintre ministrul afacerilor externe al Rusiei și secretarul de stat al SUA John Kerry.

"… Lavrov iese la conferințele de presă cu o foiță. Kerry — cu o mapă. În ceea ce privește timpul, el este același pentru ambii", a scris Zaharova pe pagina sa de Facebook.

În ajun, Kerry a sosit la Moscova într-o vizită de lucru de două zile. Acesta a avut deja o întâlnire cu ministrul afacerilor externe Serghei Lavrov și cu președintele Vladimir Putin. Întâlnirea nu a avut un program strict, dar în cea mai mare parte s-a discutat despre reglementarea crizei din Siria și despre realizarea acordurilor de la Minsk.

Fluxul de știri
0