Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Întâlnirea Lavrov-Kerry: detalii din culise

© Sputnik / Эдуард Песов / Trecere la banca de fotografiiМинистр иностранных дел РФ Сергей Лавров и госсекретарь США Джон Керри.
Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров и госсекретарь США Джон Керри. - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Publicul este interesat întotdeauna de tot ceea ce se întâmplă la întrunirile diplomatice de nivel înalt, iar după întâlnirea dintre șeful diplomației ruse și celei americane această curiozitate a fost parțial satisfăcută.

CHIȘINĂU, 25 mar — Sputnik. Maria Zaharova, reprezentant oficial al MAE al Rusiei, a făcut publică o informație "secretă" despre negocierile dintre ministrul afacerilor externe al Rusiei și secretarul de stat al SUA John Kerry.

"… Lavrov iese la conferințele de presă cu o foiță. Kerry — cu o mapă. În ceea ce privește timpul, el este același pentru ambii", a scris Zaharova pe pagina sa de Facebook.

În ajun, Kerry a sosit la Moscova într-o vizită de lucru de două zile. Acesta a avut deja o întâlnire cu ministrul afacerilor externe Serghei Lavrov și cu președintele Vladimir Putin. Întâlnirea nu a avut un program strict, dar în cea mai mare parte s-a discutat despre reglementarea crizei din Siria și despre realizarea acordurilor de la Minsk.

Fluxul de știri
0