Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Mass-media: un moldovean în pielea goală i-a speriat pe moscoviți

© Sputnik / Давид Шоломович / Accesați arhiva multimediaМосковские высотки
Московские высотки - Sputnik Moldova
Abonare
Joi dimineața, un originar din Moldova, gol-puşcă, fugea prin centrul Moscovei, lucru care a trezit nemulțumirea locuitorilor de acolo, care au apelat la organele de asigurare a ordinii publice.

CHIȘINĂU, 24 mar — Sputnik. Colaboratorii organelor de drept au reținut joi dimineața un originar din Moldova care alerga în pielea goală pe una din străzile Moscovei, au scris mediile de informare rusești.

Incidentul a avut loc pe strada Bolișaia Nikitinskaia, în zona casei nr.23. Observând bărbatul gol, locuitorii din raionul Presnenskii al Districtului Administrativ Central s-au adresat la poliție cu o plângere. După aceasta, colaboratorii Inspecției de Stat pentru Securitatea Circulației Rutiere l-au reținut pe infractorul de 39 de ani.

Ulterior, bărbatul a fost dat în grija medicilor, care l-au transportat la clinica de psihiatrie pentru a fi investigat şi a i se acorda ajutor.

Fluxul de știri
0