Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

România: Gara Constanța a fost evacuată din cauza unui bagaj suspect

© Sputnik / Руслан Кривобок / Accesați arhiva multimediaПоказательные выступления Центра кинологической службы (ЦКС)
Показательные выступления Центра кинологической службы (ЦКС) - Sputnik Moldova
Abonare
Alarma a fost dată la sosirea în gară a trenului de București, teritoriul fiind ulterior evacuat și încercuit de forțele de ordine.

CHIȘINĂU, 24 mar — Sputnik. Gara centrală din oraşul portuar românesc Constanța a fost evacuată joi dimineața, după ce la serviciul 112 a parvenit un apel telefonic prin care se anunța că în tren a fost găsit un bagaj suspect, transmit mass-media românești.

Anunțul a fost înregistrat în jurul orei 10.00, ora locală, când, potrivit mai multor publicații periodice, în trenul nr. 1581 care sosise de la București a fost depistată o valiză care părea suspectă. Alte surse transmit că bagajul a fost găsit pe peron.

La locul incidentului au sosit echipaje ale poliției, jandarmeriei, pompierilor și ambulanțe. Teritoriul din preajma Gării a fost izolat.

Alerta a fost anulată la scurt timp, după ce pirotehniștii au descoperit că bagajul abandonat în tren era plin cu haine.

Fluxul de știri
0