Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Elena Bodnarenco a refuzat să facă declaraţii la CNA

© Sputnik / Мирослав РотарьНЦБК CNA
НЦБК CNA - Sputnik Moldova
Abonare
Centrul Naţional Anticorupţie a invitat-o miercuri repetat pe deputatul PCRM Elena Bodnarenco la audieri, după ce marţi a refuzat să vorbească cu ofiţerii CNA.

CHIŞINĂU, 23 mar – Sputnik. Deputatul comunist Elena Bodnarenco a refuzat, marţi, să facă declaraţii cu privire la tentativa de corupere a sa, în cadrul audierilor la Centrul Naţional Anticorupţie (CNA).

Reprezentantul serviciului de presă al CNA, Victoria Timuş, a anunţat că Bodnarenco va veni repetat miercuri, 23 martie, la CNA pentru a fi audiată. Audierile au fost fixate pentru ora 15.00.

„De această dată, legiuitorul a comunicat ofiţerului de urmărire penală că se va prezenta însoţit de un avocat, asta după ce ieri, domnia sa a refuzat să facă vreo declaraţie”, a precizat Timuş.

Deputata va fi audiată de ofiţerii CNA în calitate de martor, pe marginea declaraţiilor publice despre o presupusă tentativă de corupere.

Fluxul de știri
0