Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În atenția mass-media! Masă rotundă „Republica Moldova: scenarii pentru viitor”

© Sputnik / Stringer / Accesați arhiva multimediaАкция протеста в Молдавии
Акция протеста в Молдавии - Sputnik Moldova
Abonare
Experții vor vorbi despre necesitatea unei agende pentru Moldova și cetățenii săi, vor da o apreciere inițiativelor unioniștilor.

CHIȘINĂU, 22 mar — Sputnik. Miercuri, 23 martie, ora 12.00, la centrul de presă al Agenției de știri și radio Sputnik va avea loc o masă rotundă a clubului de dezbateri Sputnik cu tema „Republica Moldova: scenarii pentru viitor".

În Moldova a devenit iminentă necesitatea unei discuții publice referitor la viitorul țării, cu participarea societății civile. Actualmente, în condițiile unor probleme economice grave și înrăutățirii nivelului de trai al cetățenilor, s-au activizat anumite forțe care pledează pentru lichidarea RM pe calea unirii ei cu România. Pentru data de 27 martie, la Chișinău este planificată o nouă acțiune a unioniștilor. Deja a fost făcut public planul unirii Moldovei cu România în anul 2018. Autoritățile RM tac, fapt ce îi face pe cetățeni să-și pună mai multe întrebări. Cum se va dezvolta țara?

La dezbateri vor participa:

—  Valeriu Ostalep, directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice şi Securitate;

—  Emil Ciobu, ex-ambasador extraordinar al RM în România.

Agenția de știri Sputnik Moldova invită să participe la discuții politicieni, economiști, savanți, reprezentanți ai mass-media, persoanele interesate.

Adresa noastră: Chișinău, bd. Ștefan ce Mare, 202, clădirea centrului de afaceri „Kentford", et. 4, centrul de presă „Sputnik Moldova.

Pentru informații suplimentare: tel. 079900003; e-mail: e.pascari@sputniknews.com

Fluxul de știri
0