Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: putem lupta cu terorismul doar unindu-ne eforturile

© REUTERS / Yves Herman/FilesВ метро Брюсселя прогремел взрыв
В метро Брюсселя прогремел взрыв - Sputnik Moldova
Abonare
La aeroportul din Bruxelles au avut loc marți două explozii, iar alte două au avut loc la metrou. Au decedat cel puţin 28 de oameni, zeci de persoane au fost rănite.

CHIȘINĂU, 22 mar — Sputnik. Putem lupta eficient cu terorismul numai dacă ne vom uni eforturile, a declarat președintele Rusiei Vladimir Putin la întâlnirea cu colegul său finlandez Sauli Niinisto și a adăugat că va discuta cu președintele Finlandei despre atentatele teroriste care au avut loc la Bruxelles.

"Noi ne-am întâlnit pentru a vorbi în primul rând despre relațiile bilaterale. Cu toate acestea, luând în considerare evenimentele tragice care au loc acum în Belgia, desigur, vom începe cu exprimarea condoleanțelor pentru cei care au avut de suferit și familiilor celor decedați", a spus Putin.

"Am discutat de mai multe ori problemele luptei cu terorismul și evident că putem lupta eficient împotriva lui doar unindu-ne eforturile. Astăzi vom vorbi desigur și despre acest lucru", a declarat președintele Rusiei.

Două explozii s-au produs marți la aeroportul din Bruxelles, alte două au avut loc la metrou. Au decedat cel puţin 28 de oameni, zeci de persoane au fot rănite. Premierul Belgiei a califica exploziile drept atacuri teroriste.

Fluxul de știri
0