Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

De la Bruxelles, Reșetnikov comentează exploziile pe rețelele de socializare

© REUTERS / Peter van Rossum via Reuters Взрыв в аэропорту Брюсселя
Взрыв в аэропорту Брюсселя - Sputnik Moldova
Abonare
Unul dintre membrii delegației moldovenești aflate săptămâna aceasta la Bruxelles, parlamentarul Artur Reșetnikov, a făcut comentarii în legătură cu exploziile care s-au produs azi în capitala Belgiei.

CHIȘINĂU, 22 mar – Sputnik. Parlamentarul moldovean Artur Reșetnikov, membrul al delegației RM care participă între 21 și 23 martie la cea de-a cincea sesiune a Adunării Parlamentare EuroNest, a comentat pe pagina sa de Facebook despre seria de explozii care s-au produs marți în aeroportul şi la metroul  din Bruxelles.

„Ieri aici era relativ sigur… Azi e altfel…”, a scris Reșetnikov.

© facebook.com/artur.resetnicovПубликация депутата парламента Молдовы Артура Решетникова в связи с серией взрывов в Брюсселе
Публикация депутата парламента Молдовы Артура Решетникова в связи с серией взрывов в Брюсселе - Sputnik Moldova
Публикация депутата парламента Молдовы Артура Решетникова в связи с серией взрывов в Брюсселе

Marți, în aeroportul Zaventem din Bruxelles au răsunat două explozii. Ca urmare, peste zece persoane și-au pierdut viața. Activitatea aeroportului a fost sistată. Ulterior a apărut informația despre producerea altor două explozii la metroul din oraș, soldate cu încă cel puțin zece victime.

Delegația moldovenească din care fac parte Marian Lupu, Oxana Domenti, Dumitru Diacov și Artur Reșetnikov urmează să se întoarcă în Moldova miercuri.

În afară de aceasta, la momentul exploziei  pe aeroportul din Bruxelles se afla un alt parlamentar din RM, Valentina Buliga. Aceasta a declarat pentru Sputnik că totul s-a întâmplat chiar în faţa ei și că acum se află în stare de șoc. 

Fluxul de știri
0