Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Valentina Buliga a fost martorul exploziilor pe Aeroportul din Bruxelles

© Sputnik / Miroslav RotariŞedinţa Comisiei politică externă şi integrare europeană Buliga
Şedinţa Comisiei politică externă şi integrare europeană Buliga - Sputnik Moldova
Abonare
În timpul celor două explozii, pe Aeroportul din Bruxelles în această dimineaţă se afla deputatul democrat Valentina Buliga.

CHIŞINĂU, 22 mar – Sputnik. Deputatul democrat Valentina Buliga se afla pe Aeroportul din Bruxelles în timpul celor două explozii. Informaţia a fost confirmată în exclusivitate pentru Sputnik de către deputatul PD, Dumitru Diacov.

Potrivit lui Diacov, Valentina Buliga nu a avut de suferit. Ea urma să se îmbarce în avion la ora 8.00 dimineaţa.

„Am sunat-o după ce s-au produs exploziile. Mi-a zis că aeroportul este blocat şi nimeni nu poate intra în clădire. Mi-a spus că este mult fum şi mulţi răniţi”, a declarat Diacov, precizând că colega sa nu a avut de suferit.

Am încercat să luăm legătura telefonică cu Valentina Buliga, dar deocamdată fără succes. 

Брюссельский аэропорт, взрывы. - Sputnik Moldova
Explozii pe Aeroportul din Bruxelles

Două explozii au fost înregistrate la poarta de îmbarcare spre American Airlines, pe Aeroportul din Bruxelles. Exploziile s-au produs la ora 9.00, ora Moldovei.

Presa internaţională scrie despre câţiva răniţi. Deocamdată nu este clar dacă sunt şi morţi. Russia Today scrie despre 11 morţi.

La Bruxelles se află o delegaţie de parlamentari moldoveni care participă la sesiunea ordinară a Adunării Parlamentare Euronest. Reuniunea are loc în perioada 21-23 martie, la Bruxelles. Din componența delegației fac parte deputații Marian Lupu, Oxana Domenti, Dumitru Diacov și Artur Reșetnicov.

Diacov a declarat că delegaţia urmează să se întoarcă mâine la Chişinău.

Fluxul de știri
0