Traian Băsescu vrea cetățenia Republicii Moldova

© Sputnik / Мирослав РотарьФлаг Республики Молдова drapel
Флаг Республики Молдова drapel - Sputnik Moldova
Abonare
La recomandarea președintelui moldovean, Nicolae Timofti, fostul președinte al României a depus cererea pentru obținerea cetățeniei Republicii Moldova

CHIȘINĂU, 18 mar — Sputnik. Fostul președinte al României, Traian Băsescu și soția sa, Maria, au depus cererea pentru a obține cetățenia Republicii Moldova, scrie unimedia.md, care face referire la informația confirmată de serviciul de presă al președintelui moldovean.

Precizăm că Traian Băsescu a declarat anterior că a discutat acest subiect cu președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, care i-ar fi recomandat să depună cererea în cauză până se va sfârși mandatul său, adică în luna martie curent.

"Am discutat până acum, chiar și la ultima mea vizită și cred că am mai discutat și la telefon acest subiect. Președintele Timofti mi-a spus să fac o cerere în acest sens. Urmează să o fac, mai pe finalul mandatului domnlui Timofti, ca să nu creez speculații în R. Moldova”, declarase fostul președinte român în cadrul unui interviu realizat de Unimedia.

Fluxul de știri
0