Un autocar cu cetățeni moldoveni s-a răsturnat în România

© Sputnik / Vladimir PolusatovAccident
Accident - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În România s-a produs al doilea accident rutier în această săptămână, în care au avut de suferit cetățeni ai Republicii Moldova. Conform datelor prealabile, în autocarul de rută se aflau 12 moldoveni.

CHIȘINĂU, 17 mar — Sputnik. Cetățeni ai Republicii Moldova au avut de suferit într-un alt accident rutier care a avut loc pe teritoriul României. Informația a fost confirmată pentru Sputnik de angajați ai Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) de la Chișinău.

„Astăzi dimineață, în jurul orei 04.15, la intrarea în orașul Pașcani s-a răsturnat un autocar ce se deplasa pe ruta Chișinău — Paris, având în salon 14 pasageri. În urma accidentului, șapte persoane au fost rănite, două dintre ele se află în stare gravă. Victimele au fost transportate la spitalul de urgență din Pașcani, unde li s-a acordat ajutor medical", au comunicat responsabili de la MAEIE.

Sticlă pe asfalt după accident rutier - Sputnik Moldova
Societate
Un moldovean rămâne în comă, în urma accidentului din România

Potrivit sursei, în autocar nu erau copii.

„Am fost informați că printre victime se află doi cetățeni francezi. Se presupune că ceilalți pasageri sunt cetățeni ai Republicii Moldova, însă această informație se verifică deocamdată. Consulatul ține legătura permanentă cu organele de drept din România", a menționat reprezentantul MAEIE.

Ceilalți șapte pasageri aflați în autocar au refuzat ajutorul medical.

La momentul, sunt investigate circumstanțele producerii accidentului. 

Fluxul de știri
0