Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un deputat a fost prădat în timp ce își sărbătorea ziua de naștere

© Sputnik / Vladimir PolusatovMașina Poliție patrulare
Mașina Poliție patrulare - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În timp ce deputatul își sărbătorea împreună cu familia a 50-a aniversare într-un restaurant din Comrat, hoții i-au prădat locuința.

CHIȘINĂU, 14 mar — Sputnik. Casa deputatului din partea Partidului Democrat Nicolai Dudoglo a fost prădată în noaptea de duminică spre luni, a declarat pentru corespondentul Sputnik Snejana Tukan, ofițerul de presă al poliției din UTA Găgăuzia.

„Incidentul s-a produs noaptea trecută. În jurul orei 1.15 la postul de serviciu al Inspectoratului de Poliție din Comrat a fost înregistrat un apel telefonic din partea unui locuitor al orașului Comrat, care a anunțat că la locuința deputatului Parlamentului RM Nicolai Dudoglo a fost comis un jaf. La sosirea grupului operativ s-a stabilit că pe data de 13 martie, între orele 14.00 și 0.00, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în casă, de unde au sustras obiecte din aur, bani (300 de dolari SUA și 600 de lei) și un permis de conducere. Conform datelor preliminare, suma totală a prejudiciului constituie 110 mii de lei", a spus Tukan.

Полиция оружие - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Două persoane suspectate de furt, căutate la Chișinău

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal (art. 186, p.5 din CP al RM) care prevede pedeapsa cu închisoare de la 7 la 12 ani.

„Sunt întreprinse măsuri pentru identificarea și reținerea persoanelor care au comis această infracțiune. Deocamdată este devreme să vorbim de suspecți. La momentul de față sunt colectate probe, se iau amprentele digitale. Grupul operativ se mai află încă la locul faptei. Sunt adunate toate materialele necesare. Se desfășoară ancheta", a specificat ofițerul de presă.

În momentul în care hoții au pătruns în casa deputatului, acesta își sărbătorea jubileul împreună cu familia într-un restaurant din localitate.

Fluxul de știri
0