Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În atenția mass-media! Conferință de presă: academicianul L. S. Berg, 140 de ani

Abonare
Evenimentul de presă va fi consacrată rezultatelor conferinței științifice care a avut loc la Bender, baștina lui L. S. Berg, precum și legăturii dintre activitatea acestuia și contemporaneitate.

CHIȘINĂU, 11 mar — Sputnik. Luni, 14 martie, ora 12.00, la centrul de presă al Agenției de ştiri şi radio Sputnik va avea loc o conferință de presă dedicată celor 140 de ani de la nașterea academicianului L. S. Berg. Activând la Petersburg și Moscova, călătorind, conducătorul Asociației geografilor din URSS a efectuat cercetări științifice în domeniul glaciologiei, limnologiei, a scris cărți de climatologie, a elaborat monumentala monografie „Peștii din bazinele de apă dulce ale URSS și țările limitrofe". În 1918, a editat volumul „Basarabia: țara, oamenii, economia" care este cea mai reușită descriere a ținutului din acele timpuri.

La conferință va participa nepoata lui L. S. Berg, biologul Elizaveta Kirpicinikova (Franța).

Agenția de Știri Sputnik invită să participe la conferință reprezentanți ai mass-media şi persoane interesate.

Conferința va avea loc pe adresa: Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 202, clădirea centrului de afaceri Kentford, et 4, centrul de presă Sputnik Moldova.

Pentru informații suplimentare apelați tel. 079900003 sau accesați:

 e-mail: e.pascari@sputniknews.com

Fluxul de știri
0