Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Explozie puternică la Ankara, soldată cu zeci de morţi şi răniţi

© AP PhotoАнкара, теракт.
Анкара, теракт. - Sputnik Moldova
Abonare
Capitala Turciei a fost zguduită duminică seara de o deflagraţie puternică. Explozibilul pare să fi fost plasat într-un autobuz.

CHIŞINĂU, 13 mar — Sputnik. Potrivit informaţiilor furnizate de autorităţile capitalei turce, bilanţul tragic al exploziei care s-a produs la Ankara este de minimum 27 de morţi şi 75 de răniţi.

Explozia a avut loc în apropierea unei staţii de autobuz, în apropiere de unul dintre birourile premierului Turciei, în momentul în care acolo se afla un număr mare de oameni. Un autobuz a ars în totalitate.

Se presupune că deflagraţia a fost provocată de un autobuz minat, care se afla între alte două autobuze.

În luna februarie, Turcia a fost ţinta altor două atacuri teroriste, care au fost îndreptate împotriva militarilor. Unul a avut loc tot la Ankara, un automobil cu explozibil fiind aruncat în aer în apropiere de clădirile Parlamentului şi a Statului Major, iar al doilea — în sud-estul ţării, ţinta exploziei fiind un convoi militar.

Fluxul de știri
0