Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Fratele fostului Procuror General, trimis de Guvern la CEDO

© SputnikCorneliu Gurin Procurorul General al RM
Corneliu Gurin Procurorul General al RM - Sputnik Moldova
Abonare
Fratele procurorului general în demisie, Corneliu Gurin, ar putea reprezenta Republica Moldova la CEDO. Marin Gurin, fratele lui Corneliu Gurin, a promovat probele de selectare a candidatului pentru funcţia de agent guvernamental.

CHIŞINĂU, 10 mar – Sputnik. Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova a făcut publice rezultatele concursului pentru selectarea candidaţilor la funcţia de Agent guvernamental.

Potrivit unui comunicat difuzat de serviciul de presă al Ministerului Justiţiei, singurul pretendent la această funcţie, Marin Gurin, care ar fi fratele procurorului General în demisie, Corneliu Gurin, a promovat toate probele.

„Urmare a deciziei Comisiei de concurs pentru selectarea candidaților la funcția de Agent guvernamental din 9 martie 2016, Ministerul Justiției anunță că concursul pentru funcția de Agent guvernamental a fost promovat de către dl Marin Gurin”, se spune în comunicatul Ministerului Justiţiei.

Fluxul de știri
0