Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pentru mass-media: conferința de presă despre perspectivele cooperării în CSI

© SputnikМПА СНГ
МПА СНГ - Sputnik Moldova
Abonare
La 18 martie, la Moscova sunt planificate două acţiuni importante pentru Comunitatea Statelor Independente: a 69-a ședință a Consiliului Economic al CSI și Forumului Economic Internațional al CSI "25 de ani împreună: noi forme de interacțiune".

CHIȘINĂU, 9 mar — Sputnik. Vineri, 11 martie, la ora 09.00, va avea loc conferința de presă cu includerea video a platformelor video din capitalele țărilor membre CSI (Chișinău, Erevan, Astana) pe tema: Cooperarea economică în cadrul CSI: noi posibilități de interacțiune". La 18 martie, la Moscova este planificată desfășurarea a două evenimente importante pentru CSI: a 69-a ședință a Consiliului Economic al CSI și Forumul Economic Internațional "25 de ani împreună: noi forme de interacțiune". Președintele Rusiei Vladimir Putin a declarat anterior la ședința Consiliului șefilor de state din CSI: "Dezvolta unei colaborări strânse pe mai multe planuri în cadrul Comunității este o prioritate constantă a politicii externe a Rusiei".

În cadrul acţiunii se va discuta despre ordinea de zi a Consiliului Economic al CSI, despre Programul interstatal de colaborare inovațională între țările CSI până în anul 2020, despre proiectele inovaționale și investiționale reale, care pot fi realizate în cadrul CSI, inclusiv conjugarea proiectelor CSI, UEEA și a "Centurii economice Drumul Mătăsii".

La Moscova, la eveniment vor participa:

— Andrei Kușnirenko, directorul departamentului cooperării economice al Comitetului Executiv al CSI;

— Vladimir Savcenko, director general al Centrului de afaceri al dezvoltării economice a CSI.

La Chișinău, Erevan, Astana vor participa reprezentanți ai mediilor de informare.

Agenția de Știri Sputnik Moldova invită pentru participarea la conferința de presă reprezentanții mass-media, persoanele interesate.

Locul desfășurării: Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 202, în clădirea centrului de afaceri Kentford, etajul 4, centrul de presă Sputnik Moldova.

Puteți obține informații suplimentare la tel: 079900003; e-mail: e.pascari@sputniknews.com

 

Fluxul de știri
0