Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A fost contracarată o încercare de introducere în Moldova a peste 10 kg de hașiș

© Sputnik / Андрей Стенин / Accesați arhiva multimediaСитуация в городе Ош
Ситуация в городе Ош - Sputnik Moldova
Abonare
O geantă pentru notebook plină cu substanţe narcotice a fost descoperită miercuri de grănicerii și vameșii de la frontiera moldo-română.

CHIȘINĂU, 9 mar — Sputnik. Angajații postului de grăniceri de la Leușeni au descoperit miercuri 10,5 kilograme de droguri într-un autobuz de pasageri care se deplasa din Portugalia spre Moldova.

În total, la bordul mijlocului de transport se aflau trei șoferi și optsprezece pasageri. După scanare, grănicerii au avut anumite suspiciuni în ceea ce privește conținutul bagajelor care se aflau deasupra locurilor nr. 27-28. Din acest motiv, aceea s-a recurs la efectuarea controlului manual. Ca rezultat, o geantă pentru notebook s-a dovedit a fi plină cu hașiș. Ea a fost transmisă pentru expertiză.

În baza celor întâmplate a fost intentat un dosar penal conform art. 248, partea 5 (b,d) din Codul Penal al Republicii Moldova. Vinovații riscă de la 3 la 10 ani privațiune de libertate.

Fluxul de știri
0