Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Femeile mai pot cumpăra doar astăzi bilete de avion cu reducere de 70%

© Sputnik / Rodion ProcaAir Moldova
Air Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi este ultima zi când doamnele şi domnişoarele mai pot procura bilete de avion cu o reducere de 70 la sută, la cursele directe operate de Air Moldova în perioada 4 martie - 4 aprilie 2016.

CHIŞINĂU, 8 mar — Sputnik. Compania aeriană Air Moldova a început primăvara cu un frumos cadou pentru femeile din ţara noastră, oferindu-le oportunitatea de a procura bilete de avion cu o reducere de 70% din tariful unui bilet.

Air Moldova - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Moldovenii nu se mai tem să zboare cu avionul

Potrivit ofertei, biletele de avion pot fi procurate la libera alegere spre oricare destinație operată de către operatorul național. Acestea sunt puse în vânzare la oficiile proprii ale companiei Air Moldova de pe bd. Negruzzi 10, din incinta Aeroportului Internațional Chişinău și din cadrul Gării feroviare centrale.

Totodată, biletele pot fi procurate pe site-ul www.airmoldova.md, precum și la agențiile de turism autorizate din Republica Moldova. Pentru a beneficia de această reducere la procurarea biletelor online, toate doamnele și domnişoarele sunt rugate să introducă în câmpul e-Voucher codul: 8martie. Pentru achiziționarea biletelor de avion pentru bărbați, se vor face rezervări separate, fără utilizarea e-voucherului, precizează compania.

„Oferta este valabilă doar pentru doamnele și domnișoarele, care depășesc vârsta de 12 ani și care vor fi pasagere la cursele directe operate de Air Moldova în perioada 4 martie — 4 aprilie 2016. Numărul biletelor disponibile în cadrul acestei oferte poate varia în funcție de locurile disponibile ale fiecărei curse", se mai specifică în comunicatul Air Moldova.

Pentru mai multe informații pasagerii sunt rugați să contacteze serviciul Call Center Air Moldova la numărul de telefon +373 22 830-830.

Fluxul de știri
0