Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

A murit artista emerită din Rusia Natalia Kracikovscaia

© Sputnik / Владимир Вяткин / Accesați arhiva multimediaСпектакль «Безумства любви», посвященный 70-летию заслуженной артистки России Наталье Крачковской в Государственном театре «Киноактера»
Спектакль «Безумства любви», посвященный 70-летию заслуженной артистки России Наталье Крачковской в Государственном театре «Киноактера» - Sputnik Moldova
Abonare
Actriţa îndrăgită de public pentru rolurile interpretate în peste 70 de filme, s-a stins din viaţă pe patul de spital, la vârsta de 77 de ani.

CHIŞINĂU, 3 mar — Sputnik. A decedat cunoscuta actriţă Natalia Kracikovscaia, care fusese spitalizată la Moscova la sfârşitul lunii februarie.

„Am fost informaţi astăzi. Ea a murit", au comunicat joi surse de la Spitalul municipal nr.1.

Kracikovscaia s-a născut la 24 noiembrie 1938 la Moscova. În cei peste 40 de ani de carieră cinematografică, actriţa s-a produs în peste 70 de filme, de regulă, în roluri secundare, dar expresive şi apreciate de spectatori.

Fluxul de știri
0