Urări de sănătate Regelui Mihai de la președintele Republicii Moldova

© Preşedinţia Republicii MoldovaNicolae Timofti
Nicolae Timofti - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a primit cu îngrijorare vestea despre starea de sănătate complicată a Majestății Sale, Regele Mihai I al României, și îi urează forță și putere interioară pentru a depăși cu bine perioada deloc ușoară prin care este nevoit să treacă.

CHIȘINĂU, 3 mar — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a primit cu îngrijorare vestea despre starea de sănătate complicată a Majestății Sale, Regele Mihai I al României, și îi urează, pe această cale, forță și putere interioară pentru a depăși cu bine perioada deloc ușoară prin care este nevoit să treacă, se arată într-un comunicat de presă al Președinției difuzat joi.

În mesajul său, șeful statului moldovean își exprimă speranța că familia regală va rămâne unită atât în momente bune, cât și în cele de restriște, așa cum a făcut-o de la începutul istoriei sale.

De asemenea, președintele Nicolae Timofti, mulțumește Regelui Mihai, pentru pozițiile ferme pe care le-a luat Majestatea Sa pe calea susținerii integrării europene a Republicii Moldova, pe care speră că oamenii politici de la Chișinău vor reuși să o facă spre binele țării noastre.

Precizăm că un reprezentant al Consiliului Regal a anunțat în după-amiaza zilei de miercuri că Regele Mihai al României suferă de cancer și leucemie și a decis să se retragă din viața publică.

Monarhul, în vârstă de 94 de ani, a suferit recent o intervenție chirurgicală și are nevoie de tratament complex pentru a se recupera, așa ca nu va mai apărea în spațiul public de acum înainte, iar principesa Margareta va prelua prerogativele sale. 

Fluxul de știri
0