Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik va relata despre Moldova multinațională

© Sputnik / И. Зенин / Accesați arhiva multimediaГагаузы
Гагаузы - Sputnik Moldova
Abonare
Principalele teme ale proiectului sunt toleranța și dialogul interconfesional, moștenirea culturală, păstrarea limbilor naționale ale tuturor grupurilor etnice din Moldova.

CHIȘINĂU, 3 mar — Sputnik. Agenția de Informații și Radio Sputnik Moldova a lansat proiectul multimedia "Moldova multinațională". Proiectului va relata despre istoria și cultura popoarelor care locuiesc astăzi în Moldova, în formatul unor blocuri de știri și articolele de sinteză, în infografice, în imagini foto și video.

"În ţară locuiesc în total peste 50 de etnii. Scopul proiectului este de a arăta cum sunt realizate interesele lor politice, economice și culturale în Moldova contemporană", a subliniat conducătorul Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc.

Sputnik (sputniknews.com) este o agenţie de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Agenția a fost creată în noiembrie 2014 pentru a prezenta un punct de vedere alternativ asupra evenimentelor internaționale. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogă, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik dispun 24 de ore din 24 de ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

Fluxul de știri
0