Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ambasadorul FR în Moldova a felicitat femeile cu ocazia sărbătorii de 8 Martie

© фото пресс-службы Посольства России в МолдовеПосол России в Молдове Фарит Мухаметшин
Посол России в Молдове Фарит Мухаметшин - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful misiunii diplomatice ruse a adresat cele mai sincere urări de bine reprezentantelor sexului frumos din Moldova cu ocazia sărbătorii de primăvară.

CHIȘINĂU, 2 mar — Sputnik. Ambasadorul Federaţiei Ruse în Moldova, Farit Muhametșin, a adresat miercuri un cuvânt de felicitare femeilor din țara noastră, în ajunul Zilei Internaționale a Femeii.

Stimate doamne!

Flori, canafuri, clopoţei, bufniţe, maimuţe – mii de variante ale simbolului „Mărţişorului” - Sputnik Moldova
Video
Flori, bufniţe, maimuţe – mii de variante ale simbolului „Mărţişorului”

Permiteți-mi să Vă felicit din toată inima cu prilejul frumoasei sărbători de primăvară, 8 martie — Ziua Internațională a Femeii.

Femeile au astăzi posibilitatea să obțină de sine stătător succese și să se realiza în cele mai diverse domenii. Și Dumneavoastră obţineți în acest sens rezultate impresionante, manifestându-vă în calitate de colaboratori oneşti, conducători talentați, personalități creative. Totodată, în timpurile noastre dinamice și deloc simple, când ritmurile vieții se accelerează, anume Dumneavoastră — mame grijulii, fiice, iubite, soții — aduceți dragostea, bunătatea și căldura în această lume care și-a pierdut echilibrul. Vă urez din tot sufletul sănătate, optimism, dragoste și bunăstare". Întotdeauna să fie alături de Dumneavoastră cei care Vă vor copleși cu flori!

Farit Muhametșin,

Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Moldova.

Fluxul de știri
0