Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai multe străzi din capitală vor fi închise pentru circulaţie

© Sputnik / Miroslav RotariProteste 24.01.2016 Протест 24.01.2016
Proteste 24.01.2016 Протест 24.01.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
La Chişinău se va desfăşura un Marş dedicat eroilor căzuţi în timpul luptelor pentru integritatea şi independenţa Republicii Moldova. Mai multe străzi din capitală vor fi închise.

CHIŞINĂU, 2 mar – Sputnik. La Chişinău se va desfăşura un Marş dedicat comemorării a 24 de ani de la începutul acţiunilor de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova din 1991- 1992.

"Marșul se va desfășura pe traseul Piața Marii Adunări Naționale – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Ismail – str. Pan Halippa – Complexul memorial ”Eternitate”. Inspectoratul Național de Patrulare anunță că pe perioada deplasării participanților în marș, pe respectivul traseu circulația rutieră va fi sistată", informează Inspectoratul Naţional de Patrulare.

Acţiunea va începe la ora 10.00.

La Catedrala Sf. Mare Mucenic Teodor Tiron va fi oficiată o slujbă divină pentru pomenirea celor căzuţi la datorie. Tot în memoria lor vor fi depuse flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, Complexul memorial ”Eternitate”,  Cimitirul Central de pe str. Armenească, Monumentul în memoria angajaţilor MAI căzuți la datorie din parcul ”Valea Morilor”.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă cetățenii să respecte regulile de circulație, să parcheze mașinile doar în locuri special amenajate și să se conformeze cerințelor agenților de circulație.

Fluxul de știri
0