27 martie, zi istorică la Cluj. România-Spania, meci amical

© clujarena.roCluj Arena
Cluj Arena - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Clujul devine capitala fotbalului Românesc la 27 martie, când România va întâlni Spania într-un meci amical.

CHIȘINĂU, 1 mar — Sputnik. Meciul amical dintre România și Spania, programat pentru 27 martie, se va disputa pe Cluj Arena. Anunțul a fost făcut de Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, scrie portalul informațional NapocaNews.ro.

Această decizie vine după ce Primăria Capitalei a dat un răspuns negativ ferm privind redeschiderea Arenei Naționale. Răzvan Burleanu a declarat că anume din acest motiv s-a luat decizia în favoarea Cluj Arena.

„Am observat și eu că am primit cu foarte mare rapiditate un răspuns. Credeam că noaptea e un sfetnic bun, dar acum vă pot confirma în mod oficial că meciul cu Spania se va juca la Cluj. Am vorbit cu reprezentanții naționalei Spaniei și au spus că nu e nicio problemă. Singura problemă e legată de gazon. Specialiștii vor decide dacă el va putea susține două meciuri și 4 antrenamente într-un timp atât de scurt", titrează Pro Sport, citându-l pe președintele FRF.

Răzvan Burleanu a mai adăugat că nu este trist, ci frustrat de cele întâmplate și așteaptă cu rapiditate un răspuns legat și de cerea făcută celor de la Primărie de a da spre administrare Federației Arena Națională.

Fluxul de știri
0