Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlin: aparatul de stat trebuie curățat de persoanele care îl compromit

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaРуководитель Администрации Президента Российской Федерации Сергей Иванов.
Руководитель Администрации Президента Российской Федерации Сергей Иванов. - Sputnik Moldova
Abonare
De elementele lipsite de scrupule trebuie să ne debarasăm fără a ține cont de ranguri și merite, consideră Serghei Ivanov,.

CHIȘINĂU, 26 feb — Sputnik. Consecvenţa și principialitatea trebuie să fie principiile de bază în munca de asanare a aparatului de stat, a declarat vineri șeful administrației de la Kremlin, Serghei Ivanov.

"În linii mari, munca de curățare a aparatului de stat, inclusiv a Comitetului de Anchetă, trebuie efectuată consecvent, fără a ţine cont de funcții, titluri și merite anterioare", a declarat Ivanov la ședința lărgită a Colegiului Comitetului de Anchetă al Federației Ruse.

Potrivit acestuia, pe parcursul anului trecut legislația anticorupție a fost încălcată de către 160 de colaboratori ai CA FR, iar 11 anchetatori au fot trași la răspundere penală.

"Trebuie să ne debarasăm de oamenii lipsiți de scrupule, care compromit serviciul de stat", a mai adăugat Ivanov.

Fluxul de știri
0