Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ghimpu "i-a făcut din pumn" lui Candu şi a ameninţat cu plecarea

© Sputnik / Miroslav RotariGhimpu Şalaru Гимпу Шалару
Ghimpu Şalaru Гимпу Шалару - Sputnik Moldova
Abonare
Chiar dacă liberalii nu dau semne că ar vrea să părăsească majoritatea parlamentară, aceştia, potrivit lui Mihai Ghimpu, ar fi pe punctul de a părăsi sala de şedinţe a Parlamentului, dacă socialiştilor le va mai fi oferit cuvântul în mod neregulamentar.

CHIŞINĂU, 25 feb – Sputnik. Liderul liberalilor moldoveni, deputatul Mihai Ghimpu, s-a supărat rău din cauza unei intervenţii în Parlament a deputatului socialist, Grigore Novac, şi l-a avertizat pe spicherul Andrian Candu că liberalii ar putea să părăsească şedinţa.

Mihai Ghimpu, fiind supărat foc pe o declaraţie a deputatului Grigore Novac, a cerut cu vehemenţă să-i fie oferit cuvântul, chiar dacă, regulamentar, nu i se cuvenea acest drept.

„Vă avertizez, dacă le mai oferiţi cuvântul socialiştilor, ca ei să spună ceea ce nu se referă la subiectul discuţiei, fracţiunea PL va părăsi sala de şedinţe”, l-a ameninţat Mihai Ghimpu pe spicherul Andrian Candu.

Fluxul de știri
0