Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Nici o zi fără demisii şi numiri la Guvern

© Guvern Guvern
Guvern - Sputnik Moldova
Abonare
Guvernul l-a rechemat în ţară pe ambasadorul acreditat în Spania şi a numit directorul CNAM şi un nou consilier al premierului.

CHIŞINĂU, 24 feb – Sputnik. Cabinetul de Miniştri a aprobat miercuri mai multe numiri în funcţie şi l-a rechemat în ţară pe ambasadorul Republicii Moldova în Spania, Valeriu Gheorghiu, în legătură cu încheierea mandatului.

Guvernul a aprobat numirea în funcţia de director general la Compania Naţională de Asigurări în Medicină a lui Dumitru Parfenteiv. Până în prezent, Parfenteiv a deţinut funcţia de vicemnistru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor.

Premierul Pavel Filip l-a desemnat prin ordin pe Eremei Priseajniuc în funcţia de consilier principal de stat al premierului în domeniul combaterii corupţiei şi activităţii organelor de drept. Priseajniuc a fost coordonator de proiecte anticorupţie la Institutul de Politici Europene.

Fluxul de știri
0