Şocant: ameninţare cu moartea la adresa premierului

© Sputnik / Rodion ProcaPistol
Pistol - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul a primit un plic, în care era o fotografie a acestuia, un glonţ şi mesajul scris cu litere tăiate din pagini de ziar.

CHIŞINĂU, 22 feb – Sputnik. Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, a primit un plic în care era un mesaj de ameninţare cu moartea la adresa sa. Despre aceasta informează Ria Novosti cu referire la portalul Novinite.

Borisov a menţionat că incidentul nu l-a luat prin surprindere, dat fiind faptul că recent au fost confiscate trei miliarde de leva bulgăreşti(aproximativ 1,7 miliarde de dolari) de la o grupare de contrabandişti.

Sursa citată menţionează că plicul a ajuns la sediul consiliului de miniştri al Bulgariei. În acesta a se afla o fotografie a premierului Borisov, un glonţ şi un mesaj scris cu litere tăiate din pagini de ziare, prin care şeful guvernului de la Sofia a fost ameninţat cu moartea.

Borisov a confirmat că a fost ameninţat cu moartea. Acesta a mai spus că, pe lângă faptul că au fost ridicate trei miliarde de leva bulgăreşti de la contrabandişti, recent au fost demişi şi mai mulţi înalţi funcţionari de stat.

Luni a devenit cunoscut faptul că premierul bulgar l-a demis pe şeful agenţiei de stat pentru refugiaţi.

Fluxul de știri
0