Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Explozie puternică şi zeci de morţi la Ankara

© AFP 2022 / STRINGERТУРЦИЯ ВЗРЫВ 17.02.2016
ТУРЦИЯ ВЗРЫВ 17.02.2016 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Potrivit datelor autorităţilor turce, a explodat un automobil în care a fost plasată o bombă. Deflagraţia a luat viaţa a cel puţin douăzeci de persoane. Un oficial turc a calificat cele întâmplate drept atac terorist.

CHIŞINĂU, 17 feb – Sputnik. Miercuri seara s-a produs o explozie puternică în cartierul Kizilay din capitala Turciei, Ankara, în preajma unui cămin în care locuiesc militari, transmite Ria Novosti cu referire la unele surse locale.

Стамбул, место взрыва - Sputnik Moldova
Sputnik Turcia: 10 morți și 15 răniți în urma exploziei de la Istanbul

Cel puţin douăzeci de persoane au murit, alte peste 60 au fost rănite, iar la locul tragediei au sosit mai multe ambulanţe. Iniţial s-a comunicat despre cel puţin cinci persoane ucise.

Explozia a fost auzită în mai multe cartiere ale capitalei Turciei. În afară de ambulanţe, la faţa locului au venit şi maşini ale pompierilor.

Potrivit unor informaţii preliminare, explozia a avut loc în momentul în care o unitate de transport militară trecea pe lângă căminul respectiv.

Deasupra locului deflagraţiei se ridică o coloană de fum negru.

Un reprezentant al partidului de guvernare din Turcia a declarat că explozia de la Ankara este un atac terorist.

Fluxul de știri
0