Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Consultarea medicală on-line, proiect inovativ în Moldova

© Sputnik / Evghenii PanasencoSpital
Spital - Sputnik Moldova
Abonare
Consultarea medicală on-line, proiect inovativ în Moldova

CHIŞINĂU, 14 feb – Sputnik. Federația Sindicatelor din Comunicații din Moldova (FSCM) a lansat un serviciu de asistență pentru membrii de sindicat – consultarea medicală online, proiect inovativ, în premieră pentru Republica Moldova. 

Лекарства Medicamente - Sputnik Moldova
Tratamentul naturist - alternativa medicamentelor scumpe

Astfel, o dată în săptămână, salariații care se vor adresa la Comitetele sindicale de la întreprinderi pentru o programare, vor putea beneficia de o consultație medicală online care este oferită de FSCM gratuit, prin intermediul medicului Alexandru Gavriliță, doctor habilitat din cadrul Universității de Stat de Medicină şi Farmacie Nicolae Testemiţanu.

“Deplasându-ne frecvent în teritoriu și discutând cu membrii de sindicat, am identificat o necesitate din partea salariaților de a beneficia de o mai bună asistență medicală. Având în vedere costurile de transport și alte aspecte, am decis să venim în sprijinul lor pe această cale, cu suportul noilor tehnologii”, a precizat Ion Pîrgaru, președintele FSCM.

Potrivit liderului sindical, informațiile acumulate în urma acestor analize vor fi introduse într-o bază de date, pentru a monitoriza situația salariaților și a evalua ulterior eficiența consultațiilor oferite.

Federația Sindicatelor din Comunicații din Moldova este membru al Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova și are în prezent peste 14 700 de membri.

Fluxul de știri
0