Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Noi şefi la poliţie

© Sputnik / Miroslav RotariProtest Poliție Parlament
Protest Poliție Parlament - Sputnik Moldova
Abonare
Şeful adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei a numit prin ordin cinci şefi la Inspectoratele teritoriale de Poliţie.

CHIŞINĂU, 10 feb – Sputnik. Şeful adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei (IGP) Gheorghe Cavcaliuc a numit prin ordin mai mulţi şefi la Inspectoratele teritoriale de Poliţie. 

La Inspectoratul de Poliție Centru din Chișinău  a fost numit colonelul de poliție Ion Bilibov.   Locotenent-colonelul de  poliție Pavel Damaschin va ocupa funcţia de şef al IP Ialoveni.

Sef al IP Râșcani din Chișinău a fost numit locotenent-colonelul Vitalie Moisei. Acesta a activat  anterior în funcţia de șef de Direcție în cadrul Centrului Național Anticorupție.

În funcția de şef al Inspectoratului de Poliţie Bender a fost numit  colonelul Pavel Voicu. Până la  această dată Voicu a deţinut funcţia de şef al IP Buiucani din Chişinău.  

Totodată,  în funcţia de șef al IP Cahul a fost numit colonelul de poliţie Iurii Briceag, eliberat din funcţia de șef al Secţiei administrare personal a Direcţiei resurse Umane a Inspectoratului Naţional de Patrulare al IGP.  


Fluxul de știri
0